Centre dolors aloy

Fisioteràpia · Osteopatia · Acupuntura · Psicologia

Carta de la directora

Quant vaig iniciar el meu treball com a fisioterapeuta a la Seu d’Urgell, em vaig adonar que hi havia molta gent jove amb desviacions de columna vertebral, una de les més complicades de treballar era l’escoliosi, per aquest motiu vaig  fer el curs de tractament tridimensional de Srchoth. Posteriorment vaig obrir un centre per aplicar aquesta tècnica tant específica i novedosa en el meu entorn de treball.

Estem parlant de fa més de 30 anys, des d’aleshores el centre ha anat evolucionant i adaptant-se a les noves tecnologies però sempre fidels a la filosofia dels inicis, el tractament de l’escoliosis amb la tècnica de Srchoth. 

Els primers anys del centre van coincidir amb el nomenament de la Seu d’Urgell com a subseu olímpica de piragüisme d’aigües braves, on vaig entrar a formar part de l’equip tècnic com a fisioterapeuta.
Al fer la primera visita als esportistes, em vaig adonar de la importància de treballar la columna, degut als moviments d’esforç que feien durant l’activitat.

l’important treball que es podia fer en l’àmbit preventiu amb la tècnica de gimnàstica correctiva que utilitzava però també vaig veure la necessitat d’aplicar d’altres disciplines per poder fer aquest treball preventiu, ja que alguns d’ells presentaven problemes més o menys importants de columna vertebral.
D’aquí va sorgir la idea de fer osteopatia.

En aquests moments després de més de 30 anys d’experiència com a fisioterapeuta i més de 20 com osteòpata juntament amb la disciplina i el compromís cap als nostres usuaris els resultats ens fan reafirmar encara més, la importància del treball integral del nostre centre.