Fisioteràpia

L’Osteopatia és una teràpia natural que treballa amb l’objectiu  de restablir el normal funcionament del cos, tractant les causes originàries del dolor, prevenint patologies futures i sempre en busca de la salut de la persona. La prevenció és un punt clau per evitar possibles alteracions i la detecció precoç, un punt d’acció important. 

En que et pot ajudar?

Alteracions múscul-esquelètiques, com mals d’esquena, contractures, sobrecàrregues musculars, tendinitis, cefalees, fuetades cervicals,
migranyes tensionals, escoliosi, postura…

Alteracions respiratòries, com sinusitis, excés de mucositat, tos no productiva…

Alteracions digestives com estrenyiment, gasos, acidesa, colon irritable, espasmes abdominals…

Alteracions genito-urinàries com incontinència, dolors menstruals, disparèunia…

Estrès, angoixa, ansietat

Alteracions i seguiment de l’embaràs, amb l’objectiu de que sigui el més harmoniós i còmode possible, i alhora facilitant el moment del part. També amb l’objectiu d’evitar o resoldre mals d’esquena, ciàtiques, dolor inguinal, etc. I finalment facilitar la recuperació en el post-part.

Alteracions pediàtriques, com els còlics del nadó, alteracions del creixement i posturals, plagiocefàlies, escoliosi, etc

Prevenció i seguiment del creixement en nens

Benestar per a la Tercera Edat, mobilitzant les diferents articulacions de forma suau i agradable

metodologia del tractament

Història Clínica

Es fa una presa de dades , incloent-hi el motiu de la consulta, dades mèdiques, proves radiològiques, traumatismes, caigudes, accidents de tràfic, antecedents familiars, història de vida, etc. que poden ser influents en l’origen del problema o la patologia per la qual consulteu.

Exploració

L’osteòpata observa l’organisme com un tot, interrelacionant els diferents sistemes; múscul-esquelètic, vascular, nerviós, visceral... Amb una observació de l’estructura del cos i una valoració de la mobilitat d’aquest, extreu la informació per tal de trobar on pot estar fallant l’organisme.

Tractament

Partint d’aquests anteriors punts, planificarà el tractament més adequat. En aquest moment s’explicarà què pot estar passant i quines opcions existeixen per ajudar a resoldre-ho. Les següents visites es basaran en la informació obtinguda en aquesta primera sessió i l’objectiu serà aprofundir en el tractament per a obtenir beneficis més grans i a més llarg termini.

"Buscar l’equilibri del cos per tal de superar la dolència, aconseguint i mantenint al màxim l’estat de salut i benestar."