EMERITA PUIG REBUSTES

Psicologia Sistèmica · Coaching Esportiu

Graduada en Psicologia per la UNED i especialitzada en Psicologia Sistèmica – Constel·lacions Familiars en diferents àmbits: família, parella, esport, organitzacions…

Vaig néixer a Barcelona i sóc mare d’un noi. El meu interès per la natura, i especialment la muntanya, fa que decideixi marxar de la ciutat i traslladar-me a viure al Pirineu. He treballat de venedora, administrativa, instructora d’escalada, guia i guarda de refugi de muntanya, monitora d’esquí (alpí, nòrdic), pister socorrista.

 

De la meva trajectòria com a escaladora i alpinista, destacaria ascensions tant arreu d’Espanya com als Alps, i primeres femenines, arribant a liderar la primera expedició femenina el cim del Kangtega, a l’Himalàia, l’any 1984 fent equip amb cinc companyes més; posteriorment formo part d’una expedició a l’Everest, l’any 1988.

Actualment visc a la Seu d’Urgell on exerceixo com a psicòloga i coach sistèmic esportiu.

 

Per a mi es un plaer poder acompanyar i millorar la vida de les persones a través de la meva professió.

«Estar al servei de la Vida»

FORMACIÓ ACADÈMICA

Psicologia Sistèmica – Constel·lacions Familiars en el Col·legi de Psicòlegs de Lleida amb la Psicòloga Clínica Sara Rodriguez Simón (2009/2012).

Entrenaments internacionals de la Hellinger Sciencia amb Bert i Sophie Hellinger (2014-2017).

Coaching Lideratge aplicat a l’Esport – Institut Gestalt (2014).

Universitat d’estiu Ramón Llull (2008/2019): Comprensió dels somnis a través de les Constel·lacions Familiars – PNL/Coaching i Constel·lacions Familiars – Contes i metàfores amb Constel·lacions Familiars – Eneagrama,   manifestació del caràcter a través de les Constel·lacions Familiars – Constel·lacions Familiars en organitzacions – Dret sistèmic: Constel·lacions Familiars a la resolució de conflictes.

Formació en Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (2018) – Associació Colors de Ponent. Col·lectiu LGTBIQ de Lleida (2018)

Formació en l’àmbit esportiu:

Tècnica esportiva en mitja muntanya (2005)

Tècnica d’esquí alpí i de fons – Federació Catalana Esports d’Hivern (2002).

Curs de Pister Socorrista – ACEM Centre de formació (2000-2001)

Curs d’observadors de dades nivo-meteorològiques i d’allaus – Servei Geològic de la Generalitat de Catalunya (1989)

Instructora d’escalada – Escola Catalana d’Alta Muntanya ECAM (1981)

 

Més informació de les teràpies i tallers a la meva web

Psicologia Sistèmica · Coaching Esportiu