Iris Martinez

Fisioteràpia · Sòl Pèlvic · Gimnàstica correctiva

Em dic Iris Martinez, sóc fisioterapeuta des de 2003 ( Núm. col.4569). Al llarg d’aquests anys m’he anat especialitzant en sòl pelvià i tot el gran món que l’envolta.

Arran d’inquietuds, qüestions, demandes i ignorància que m’anat trobant en consulta, em va sorgir la necessitat de crear aquest manual per a donar a conèixer conceptes bàsics i necessaris que hauria de conèixer tota dona sobre el seu perineu i les estructures que estan relacionades amb ell.

El meu gran objectiu és que tota dona no es trobi sola quan percep alteracions en el seu sòl pelvià, sensacions que alguna cosa no marxa bé o algun tipus de disfunció. Que conegui on ha d’acudir i sàpiga que hi ha professionals de la salut que les poden orientar i acompanyar en el tractament i en molts casos en la curació.

La meva altra gran meta és que si tens problemes i aconsegueixes remeiar, mantenir o pal·liar no et guardis per a tu tot l’après. Si normalitzem molts conceptes que els tenim en tabú i divulguem aquest coneixement a altres dones que tenim al nostre voltant que poden estar en la mateixa situació però en silenci, aconseguirem ajudar-les.

VISITA LA  WEB I ADQUEREIX EL MEU LLIBRE

Fisioteràpia · Sòl Pèlvic · Gimnàstica correctiva